Webhosting 

Registratie van uw domeinnaam, de configuratie van de server, backup van uw database, optimalisatie van uw applicatie, hulp bij het onderhouden van de webshop, we staan klaar.. elke dag opnieuw.. met plezier.

Domeinnaam

Attractive Design is officiële DNS BE agent en is een B2B aanbieder. We kennen de noden van KMO's en zelfstandigen, en voeren service en kwaliteit hoog in het vaandel.  We kunnen realtime domeinen registreren en beheren.

Wenst U zelf een domeinnaam te registeren op uw naam, dan kunt u dit hier aanvragen.

 

 

Webhosting - De kracht voor uw webproject !

Attractive Design bezit over zijn eigen dedicated webservers die uitsluitend worden gebruikt voor onze klanten. Gecoloceerd in het datacenterinfrastructuur te Brussel.

Onze webservers worden aangesloten op een kwaliteitsnetwerk en maken gebruik van de beste infrastructuur. Alle webservers worden alsook beheerd door ervaren netwerkoperators!

E-maildiensten waar u op kan rekenen

Voor uw e-mailverkeer wilt u zekerheid. Of het nu voor persoonlijk of professioneel gebruik is, uw mailbox moet altijd beschikbaar zijn met de mailtjes die u echt wil lezen. Bij onze e-maildiensten is er bovendien geen limiet op het aantal mailboxen, u deelt uw inbegrepen mailboxruimte in zoals u zelf wenst.

Elke mailbox kan ook gebruik maken van onze uiterst betrouwbare spam- en virusfilter. Wij maken gebruik van moderne en slimme technieken om uw mailbox vrij te houden van spam en virussen. De e-mails die we toch nog markeren als spam of een virus, komen in een zogenaamde 'quarantaine' terecht, die u online kan bekijken.

Vraag uw offerte voor een correcte prijsberekening.